IZDVAJAMO

COACH Dreams - novi parfem

Početkom 2020. godine Coach je riješio da sanjari uz novu kreaciju koja poziva na avanturu i slobodu tokom putovanja po Americi. Coach Dreams je namijenjen djevojakama i ženama koje preferiraju cvjetne mirise sa daškom svježine i nježnih drvenih podtonova.

Saznajte više

PUPA Nude Obsession - limitirana kolekcija

Usne u boji kože učiniće da vaša ljepota izgleda sasvim prirodno. Paleta sjenki za oči Nude, u četiri nova tona i Nude Obsession tečni ruž, dio su ove limitirane kolekcije sa kojom ćete se osjećati sigurno u sebe i svoju ljepotu koja plijeni na prirodan način.

SWISSDENT - pravi razliku u oralnoj higijeni

Po čemu se razlikuje SWISSDENT u odnosu na ostale proizvode za dentalnu njegu? Razlika od bilo koje druge paste za zube, četkice ili vodice za usta leži u patentiranim SWISSDENT inovacijama i proizvodnji uz pomoć visoke tehnologije. Proizvedeno u Švajcarskoj.

NOAH

Prirodne, trajne boje za kosu u širokom spektru popularnih boja bez amonijaka, resorcina i parabena.

LEOCREMA - made in Italy

Preko 70 godina ljubavi prema vašoj koži Leocrema, istorijski brend koji je na tržištu više od 70 godina, ugađa vašoj koži inovativnim proizvodima ... 100% made in Italy Dermatološki testirane formule za poštovanje ravnoteže kože sa sastojcima pažljivo odabranim zbog njihove efikasnosti čine ono što Leocrema čini vodećom markom na tržištu.

PREPORUČUJEMO

Najnovije vijesti

Kljucevi od Opel-a srećnoj dobitnici iz Podgorice

Hvala svim učesnicima ove nagradne igre – našim vjernim potrošačima, koji su imali strpljenja da zajedno sa nama sačekaju trenutak finala. I mi kao organizatori smo s nestrpljenjem očekivali kada će se steći uslovi da se okupimo i obradujemo nekoga. Iz svima dobro poznatih razloga, (pandemija, mjere, vaša sigurnost...) prvobitno zakazano izvlačenje u aprilu, morali smo odložiti.

Izvlačenje dobitnika je organizovano u petak 05.06.2020. u Cosmetics-u na Zabjelu u EXTRA Retail Parku uz prisustvo, poslovnih partnera i saradnika kao i tročlane komisije.Prvo su izvučeni dobitnici vaučera u vrijednosti od 50 eura za trgovinu u Comsetics-u. Dobitnici su:

1. OLGA BOŽOVIĆ, TIVAT

2. BISERA ĐUROVIĆ, KOTOR

3. ZDRAVKA ĐURIŠIĆ, PODGORICA

4. NANA ENEVSKI, PODGORICA

5. KATARINA MIRČIĆ, TIVAT

6. ANTIGONA CUNGIĆ, ULCINJ

7. IVA PERIĆ, PODGORICA

8. NADICA ZINDOVIĆ, PODGORICA

9. SLAVEN REŠETAR, PODGORICA

10. BEŠIR KAJEVIĆ, BAR

Glavnu nagradu automobil OPEL CORSA ELEGANCE F12XEL MT osvojila je srećna dobitnica

DRAGANA GRUBOR iz Podgorice.

Čestitamo svim dobitnicima!