IZDVAJAMO

Februarska akcija u Cosmetics parfimerijama

Novi akcijski letak koji važi u Cosmetics-u u tržnom centru City Mall, Cosmetics parfimeriji u Kameliji i u Cosmetics-u u tržnom centru HDL Novi Mall u Herceg Novom. Naprivili smo za vas izbor parfema, po SUPER cijenama! Akcija traje do 28. februara 2019.

Saznajte više

Kupovinom CHEEKY PANDA proizvoda, 1 euro vrijedi 3 tačke!

Cheeky Panda papirna galanterija od 15.02. do 28.02. vrijedi više u BF tačkama! Skupljajte trostruko više tačaka kupujući ovaj brend!

EVERYDAY Sensitive Cotton

Ultra tanki higijenski ulošci, sa zaštitnim krilcima. Zahvaljujući ekstra-mekom higijenskom površinskom sloju, koji je ugodan za kožu i sadrži pamuk, pružaju mekoću i potpunu higijensku zaštitu, bez iritacija. Štaviše, zahvaljujući revolucionarnom "Center Plus" (ekstra-upijajući centralni dio), obezbjeđuju neuporedivu zaštitu od curenja. Sertifikovano sa Oeko-Tek® Standard 100, za odsustvo više od 200 štetnih materija.

NOVO! AFRODITA 100% spa PURE COCONUT

Zadivljujuća snaga prirode iz tropskih zemalja Sa sadržajem do 100 % prirodnih sastojaka: KOKOSOVO ULJE KOKOSOVA VODA KOKOSOVO BRAŠNO Proizvodi za njegu koji se odlikuju brzoupijajućim formulama primjerenim za sve tipove kože, i one osjetljive.

NORDICS - revolucija oralne higijene

Eko-bambus četkice za zube i prirodni proizvodi za oralnu njegu. Nordics inspirišemo promjene kroz asortiman potpuno prirodnih proizvoda za njegu zuba. Ekološki odgovoran brend - preoblikovanjem tradicionalnih zubnih proizvoda predstavlja svijetu novu vrstu kvalitetnog, ekološki prihvatljivog asortimana za oralnu njegu. Ručice Nordics četkica za zube su napravljene od 100% biorazgradivog bambusa sa vlaknima od recikliranog i najlonskog materijala koji se može reciklirati.

PREPORUČUJEMO

Najnovije vijesti

Izvučeni su dobitnici u nagradnoj igri Elite

Izvučeni su dobitnici nagrada u nagradnoj igri Elite - Vaš plan za ljepotu

2 x 50€ vaučer za trgovinu u Cosmetics-u

20 x 20€ vaučer za kupovinu Elite proizvoda u Cosmetics-uNova Beauty Friend nagradna igra! Od 15.02.-10.04.

#kad si okružen prijateljima
Koristi Beauty Friend karticu kod 2 partnera i osvoji poklon vaučer:
1 x 1000€
10 x 200€

NOVO U BARSKOM COSMETICS-u: PARFIMERIJA I INGLOT KORNER

Ponuda Cosmetics-a u baru, u ulici jovana Tomaševića, bogatija je za parfimerijski dio i Inglot korner.