Izdvajamo

Prirodno moj izbor Colgate

Kupite Colgate četkicu "360 medium" ili Colgate zubnu pastu Max White One 75ml, i na POKLON dobijate eco friendly ceger!

Saznajte više

EARTH KISS MASKE ZA LICE

Jedinstvena linija 100% prirodnih maski za lice, naprevljenih da poboljšaju zdravlje i vitalnost vaše kože, tijela i duše. Earth Kiss maske pružaju istinski doživljaj opuštanja uz prirodno čišćenje i hranjenje vaše kože. Iznesi na površinu svoju unutrašnju ljepotu, uz samopouzdanje koje donosi prelijepa koža.

NUBY BAMBOO

Nova linija dječjeg posuđa i pribora za jelo “Nuby Bamboo”, ne samo da olakšava djeci koja uče da jedu samostalno, već ima za cilj da probudi svijest o očuvanju okoline i kod malih i kod velikih.

NUMIS MED SENSITIVE - posebna njega i higijena za osjetljivu kožu

Numis med Sensitive linija nudi izbalansirani asortiman proizvoda za održavanje higijene i njegu osjetljive kože. Blage formulacije proizvoda za higijenu i dodatna zaštita lipidne barijere kože, kao i neutralna pH vrijednost (5.5), osnovne su karakteristike ove linije.

MEN BEARD - NJEGA BRADE I BRKOVA

On uhvati svaki vaš pogled. On upotrebljava Men Beard. Za super uređenu bradu i brkove brinu se proizvodi MEN BEARD. Očarajte svilenkasto mekanom bradom koju osigurava ULJE BEARD OIL obogaćeno uljima argana, zlatne jojobe i makadamije. Brzo i jednostavno stilsko rješenje nudi VOSAK ZA NJEGU BRADE i BRKOVA BEARD WAX, a BALZAM ZA BRADU BEARD CONDITIONER pobrinuće se za lakše raščešljavanje. Savjet: možete ga upotrijebiti i na kosi.

Preporučujemo