IZDVAJAMO

Junska akcija u Cosmetics parfimerijama

Novi akcijski letak koji važi u Cosmetics-u u tržnom centru City Mall, Cosmetics parfimeriji u Kameliji, u Cosmetics-u u tržnom centru HDL Novi Mall u Herceg Novom, u Cosmetics-u u Tivtu i Baru (ul. Jovana Tomaševića). Napravili smo za vas izbor parfema, po SUPER cijenama! Akcija traje do 30. juna 2019.

Saznajte više

Japanski ritual ljepote

BIELENDA JAPANESE BEAUTY RITUAL kombinuje njegu sa zadovoljstvom i tradicijom i sa modernom kozmetologijom i diskretnim luksuzom.

EVERYDAY Sensitive Cotton

Ultra tanki higijenski ulošci, sa zaštitnim krilcima. Zahvaljujući ekstra-mekom higijenskom površinskom sloju, koji je ugodan za kožu i sadrži pamuk, pružaju mekoću i potpunu higijensku zaštitu, bez iritacija. Štaviše, zahvaljujući revolucionarnom "Center Plus" (ekstra-upijajući centralni dio), obezbjeđuju neuporedivu zaštitu od curenja. Sertifikovano sa Oeko-Tek® Standard 100, za odsustvo više od 200 štetnih materija.

SUŠI - tipično japanski

Da li vas zanima šta to japanska kuhinja ima da ponudi? Želite li da otkrijete nove ukuse ili možda da počnete da spremate japanska jela? Fermentisanje hrane je njihova tradicionalna specijalnost, a postali su eksperti i u razvijanju proizvoda jakih ukusa. TERRASANA marinirani đumbir za suši je jedan takav ukus! Neizbježan za suši.

PREPORUČUJEMO

Najnovije vijesti

RENOVIRAN COSMETICS U TIVTU

Uz INGLOT korner, standardan make up asortiman, parfemsku ponudu, proizvode za njegu lica i tijela, proizvode za licnu higijenu, higijenu vaseg doma, zdravu hranu, naci cete puno popusta i proizvoda po super cijenama.
IZVUČENI DOBITNICI NAGRADNE IGRE "DANAS U COSMETICS-U; SJUTRA U TOYOTI"

U petak, 12.04. u Cosmetics-u u TC Delta City iyvuceni su dobitnici nagradne igre "DANAS U COSMETICS-U; SJUTRA U TOYOTI".

Dobitnik nagrade: putničko vozilo TOYOTA YARIS 1,5 HSD HB5 E-CVT LUNA

1.IVANKA JAREDIĆ

Dobitnici nagrade 10 x poklon vaučer 20 za kupovinu u Cosmetics-u:

1.MARKO ZEČEVIĆ

2.SANJA JOVANOV

3.DRAGANA RADOŠEVIĆ

4.VERA LUBURIĆ

.DRAGANA STOJKOVIĆ

6.DACA ĆETKOVIĆ

7.MELISA KALAČ

8.JELENA ĐALOVIĆ

9.REŠAD MEHOVIĆ

10.NAĐA BOBIČIĆ