IZDVAJAMO

Majska akcija u Cosmetics parfimerijama

Novi akcijski letak koji važi u Cosmetics-u u tržnom centru City Mall i Cosmetics parfimeriji u Kameliji. Naprivili smo za vas izbor parfema, po Super cijenama! Akcija traje od 1. do 31. maja 2017.

Saznajte više

BIELENDA CARBO DETOX -nova linija za njegu lica

Linija se bazira na prirodnom aktivnom uglju, sa snažnim efektom detoksifikacije kože.

MEN BEARD - NJEGA BRADE I BRKOVA

On uhvati svaki vaš pogled. On upotrebljava Men Beard. Za super uređenu bradu i brkove brinu se proizvodi MEN BEARD. Očarajte svilenkasto mekanom bradom koju osigurava ULJE BEARD OIL obogaćeno uljima argana, zlatne jojobe i makadamije. Brzo i jednostavno stilsko rješenje nudi VOSAK ZA NJEGU BRADE i BRKOVA BEARD WAX, a BALZAM ZA BRADU BEARD CONDITIONER pobrinuće se za lakše raščešljavanje. Savjet: možete ga upotrijebiti i na kosi.

NESTI DANTE BLACK LUXURY

Luxury Black sapun je rezultat stalne potrage za izuzetnošću. Kao i svi drugi Nesti Dante proizvodi izrađuje se sa ljubavlju i pažnjom! To znači da su samo najbolje sirovine upotrebljene za proizvodnju i da se vodilo računa i o najsitnijim detaljima u procesu rada.

NOVO! LUMENE SISU - urbani antidot

Vaša koža je pod stalnim uticajem spoljašnjih faktora. Zagađenje, životna sredina i stres uzimaju svoj danak. LUMENE s ponosom predstavlja svoju novu liniju SISU Urban Antidotes u kojoj je kombinovana hidratirajuća moć čiste izvorske arktičke vode, i antioksidansima bogatih ekstrakata borove kore i smreke.

PREPORUČUJEMO

Najnovije vijesti

NAGRADNA IGRA - "BIOPOINT ZA TEBE"

Nagrade:
10 x 30€ vaučer za kupovinu Biopoint proizvoda u Cosmetics-u

INGLOT KORNER by Cosmetics

Otvaanje INGLOT kornera u TC Kamelija u Kotoru - 13.04.2017.

AKTUELNO

Dobitnici u nagradnoj igri Cosmetics & Selective - "BUDI KREATOR SVOGA STILA"

U cosmetics-u TC Bazar, 11. maja 2017. izvučeni su dobitnici nagrada:
20 x presa za kosu
50 x 2 Selective peškira