IZDVAJAMO

Julska akcija u Cosmetics parfimerijama

Novi akcijski letak koji važi u Cosmetics-u u tržnom centru City Mall, Cosmetics parfimeriji u Kameliji i Cosmetics-u u tržnom centru HDL Novi Mall u Herceg Novom. Naprivili smo za vas izbor parfema, po Super cijenama! Akcija traje do 31. jula 2018.

Saznajte više

CHICCO ZANZA - Prava zaštita čak i za bebe!

Prirodna zaštita protiv komaraca - nova Chicco linija odgovara nježnoj bebinoj koži i može se koristiti već u prvim nedjeljama. 100% prirodna zaštita! Preporučljivo je da proizvodi za bebe budu sa nježnim formulama koje štite kožu zahvaljujući prirodnim sastojcima kao što su esencijalna ulja. Nova Chicco linija štiti Vašu bebu nježno i prirodno bez agresivnih repelanata. Sadrži ulje melise i andirobe čiji mirisi odbijaju komarce.

BERRAK - savremene kreacije i kvalitet materijala

BERRAK kreira svoje kolekcije slijedeci savremene modne trendove. U proizvodnji kao sirovinu koristi veoma kvalitetan 100% česljani pamuk, homogen, nježne strukture koji proizvodima garantuje trajnost. Materijali su mekani, čvrsti, čisti i svijetli.

GOLDEN ROSE METALLIC COLLECTION osvaja na prvi pogled

Paleta za konturisanje lica, lakovi za nokte, tečne sjenke, sajevi za usne, ruž u oloci - sjaj plemenitih metala

PREPORUČUJEMO

Najnovije vijesti

COSMETICS MARKET & PARFIMERIJA Royal Gardens Budva

U Budvi, u TC Royal Gardens je otvoren najveći Cosmetics do sada, a ujedno i najveća parfimerija u Crnoj Gori. Na 900m2 i na dva nivoa, na raspolaganju vam je Cosmetics parfimerija (prizemlje) i Cosmetics market (suteren).

NOVO! Niche koncept parfimerija u Cosmetics-u

COSMETICS U TC CITY MALL: Otvoren novi segment - Niche parfimerija

NOVI Cosmetics u Nikšiću u TC Laković

Oda sada smo sa vama na još jednoj adresi u Nikšiću! Posjetite nas u tržnom centru HD Laković u ulici 13. jula bb.