IZDVAJAMO

Avgustovska akcija u Cosmetics parfimerijama

Novi akcijski letak koji važi u Cosmetics-u u tržnom centru City Mall, Cosmetics parfimeriji u Kameliji i Cosmetics-u u tržnom centru HDL Novi Mall u Herceg Novom. Naprivili smo za vas izbor parfema, po Super cijenama! Akcija traje od 1. do 31. avgusta 2017.

Saznajte više

AFRODITA Sun Care - za nezaboravno ljeto

Ultimativna zaštita i intenzivna njega kože za nezaboravno ljeto s novom SUN CARE linijom iz Kozmetike Afrodita! Izaberite proizvode po svojoj mjeri, u zavisnosti od tipa kože, potreba i životnog stila!

BIELENDA Neuro Glicol + Vit.C - efikasno obnavlja kožu

Vidljivo PODMLAĐIVANJE kože nije samo smanjivanje bora. Važan je i PILING, kao i ujednačen ten. Bielenda NEURO Glicol + Vit.C proizvodi sadrže 100% stabilni vitamin C FORTE i visoko koncentrovanu glikolnu kiselinu. Ovaj spoj izuzetno efikasno obnavlja kožu.

BIOPOINT Solaire - oslobađa ljepotu.

Konačno slobodna da uživam okupana suncem od glave do pete! Biopoint Solaire linija za sunčanje, štiti kožu lica i tijela od infracrvenog, UVA i UVB zračenja, kao i foto-starenja, a ujedno pospješuje preplanulost.

NOVO! LUMENE SISU - urbani antidot

Vaša koža je pod stalnim uticajem spoljašnjih faktora. Zagađenje, životna sredina i stres uzimaju svoj danak. LUMENE s ponosom predstavlja svoju novu liniju SISU Urban Antidotes u kojoj je kombinovana hidratirajuća moć čiste izvorske arktičke vode, i antioksidansima bogatih ekstrakata borove kore i smreke.

PREPORUČUJEMO

Najnovije vijesti

Dobitnici u nagradnoj igri Cosmetics & Numismed - "SIGURNA FORMULA"

U cosmetics-u TC Bazar, 11. jula 2017. izvučeni su dobitnici nagrada:
10 x 30€ vaučer za kupovinu Numis med proizvoda u Cosmetics-u

NAGRADNA IGRA - "NUMISMED - SIGURNA FORMULA"

Nagrade:
10 x 30€ vaučer za kupovinu Biopoint proizvoda u Cosmetics-u

INGLOT KORNER by Cosmetics

Otvaanje INGLOT kornera u TC Kamelija u Kotoru - 13.04.2017.

AKTUELNO

I na ljetovanju Cosmetics

U tržnom centru HDL Novi Mall (Sutorina, Herceg Novi), otvara se Cosmetics market - parfimerija! Pored standardnog asortimana, u ponudi je i proširen asortiman najpoznatijih kozmetičkih brendova. Na raspolaganju vam je veliki izbor kozmetičkih preparata, dekorativne kozmetike i parfema.
Dobro došli u novi Cosmetics (HDL Novi Mall, Sutorina, Herceg Novi)