IZDVAJAMO

Septembarska akcija u Cosmetics parfimerijama

Novi akcijski letak koji važi u Cosmetics-u u tržnom centru City Mall, Cosmetics parfimeriji u Kameliji, Cosmetics-u u tržnom centru HDL Novi Mall u Herceg Novom i novom Cosmetics marketu & parfimeriji u TC Royal Gardens u Budvi. Naprivili smo za vas izbor parfema, po Super cijenama! Akcija traje do 30. septembra 2018.

Saznajte više

Kupovinom IROHA maski za lice od 01. do 15.09. 2018. 1 euro vrijedi 10 tačaka!

IROHA maske za lice nove generacije nude spas za sve probleme s kojima se susreće vaša koža.

BIELENDA YOUTH THERAPY kolekcija

YOUTH THERAPY e inovativna linija preparata protiv bora, kreirana prije svega za zahtjevnu, stariju kožu. Izuzetno efikasne formule se baziraju na revolucionarnom otkriću današnjice, ekstraktu puževe sluzi koja omogućava rekonstrukciju, poboljšanje stanja i regeneraciju kože. Dodatno sadrži i 24-karatno zlato, ali i druge vrijedne aktivne supstance koje garantuju dubinsku hidrataciju i unaprđuju mehanizam koji usporava starenje kože.

NESTI DANTE WITH LOVE AND CARE - nova kolekcija sapuna

Nova kolekcija Nesti Dante prirodnih sapuna koja kombinuje rijetke i plemenite sastojke sa rafiniranim dragocjenim uljima. proizvedeni su tzv. sporim procesom kuvanja, što je doprinijelu da se održi delikatan balans između sastojaka i sačuvaju svi mirisi.

REVOLUTION RENAISSANCE - luksuzna a pristupačna make-up kolekcija

Ukoliko je vrijeme da dopunite svoj make up dozom luksuza a po pristupačnoj cijeni, učinite to sa predivnom kolekcijom Revolution Renaissance, koja se satoji od ajlajnera, rumenila, palete sjenki, hajlajtera, olovki i ruževa za usne.

PREPORUČUJEMO

Najnovije vijesti

JUVENA - Promocija u Cosmetics-u Royal Gardens Budva


Ekskluzivni kozmetički brend JUVENA of Switzerland – pioniri u istraživanji preparata za njegu kože i eksperti u anti-age kozmetici


Beauty Friend Loyalty program predstavljanje 17.08. u Cosmetics-u Royal Gardens Budva

U novom objektu Cosmetics u zgradi Royal Gardens u Budvi u petak organizovano je veče posvećeno Beauty Friend Loyalty programu i predstavljanju Beauty Friend partnera i novog ciklusa nagradne igre #kad si okružen prijateljima.

ESTEE LAUDER, CLINIQUE i GLAMGLOW u Budvi! Cosmetics Royal Gardens

Ljepota je stav i to nije tajna. Zašto su mlade na dan svog vjenčanja uvijek prelijepe? Jer baš na taj dan one brinu o tome kako će izgledati. Nema ružnih žena, samo žena koje ne brinu ili ne vjeruju da mogu biti atraktivne.'- ESTEE LAUDER

Petak, 24.08. Budva, prezentacija brendova koji se nalaze u portfoliju ove kozmeticke kuce: Estee Lauder, Clinique, Glam Glow, Tom Ford, Bobbi Brown, Smash Box, Jo Malone, MAC i mnogi drugi.