O nama

Cosmetics Pharmacy apoteke, sada već prepoznatljive našim pacijentima po jabuci u logu, ali i po izgledu moderne, visoko opremljene apoteke, prve su otvorenog tipa u našoj zemlji. Prva od otvorenih šest je počela sa radom 13.05.2010 godine u tržnom centru Mall of Montenegro. Znanje, bogato iskustvo, dobra snabdjevenost, predanost i stručnost su prepoznati kao glavni kvaliteti ove apoteke, a sa ponosom možemo reći da se taj trend nastavio i na sve ostale.

Naše apoteke njeguju sve vrijednosti dobre farmaceutske prakse, pa se tako zdravlje i dobrobit pacijenta stavlja na prvo mjesto. U prilog tome govori i odličnasaradnja sa velikim brojem zdravstvenih radnika, kako ljekara, takoi stručnih saradnika renomiranih farmaceutskih kompanija, što za rezultat ima dobru informisanost o novitetima iz svijeta farmacije, i najbitnije zadovoljstvo naših potrošača.

U apotekama je obezbijeđen kompletan asortiman registrovanih ljekova, kako domaćih tako i uvoznih, a pacijentima je dostupan i veliki broj pomoćnih ljekovitih sredstava, suplemenata, čajeva, hrane za bebe.

Posebno je veliki asortiman kozmetičkih proizvoda za njegu lica i tijela od različitih proizvođača: Rilastil, Lumene, Avene, Vichy, Afrodita, ali i kozmetika za djecu: Chicco, Mustela, Seba med… Dentalnom programu je posvećena posebna pažnja sa vrhunskim asortimanom sredstava za oralnu higijenu - Curaprox, Elmex, Lacalut, Sensodyne, Paradontax...

U posebnom dijelu Apoteke, u skladu sa novim, zdravim načinom ishrane, izložen je program proizvoda za ishranu sa oznakom 'Organskog porijekla' (Planetbio, Byodo,...).

Ono na što smo posebno ponosni je vrhunski opremljena laboratorija gdje se izrađuje veliki broj galenskih i magistralnih preparata (rastvori, ljekovite masti, sirupi, vaginalete, mixture...).

U Cosmetics apotekama koje se ističu svojim jedinstvenim duhom uvijek ćete naići na toplu atmosferu, profesionalnost i bićete zadovoljni varijetetom naših proizvoda i usluga.