REVOLUTION RENAISSANCE - luksuzna a pristupačna make-up kolekcija

Ukoliko je vrijeme da dopunite svoj make up dozom luksuza a po pristupačnoj cijeni, učinite to sa predivnom kolekcijom Revolution Renaissance, koja se satoji od ajlajnera, rumenila, palete sjenki, hajlajtera, olovki i ruževa za usne.

Revolution Renaissance Flick - tečni ajlajner u olovci, sa četkicom koja omogućava da ga nanesete kao profesionalac.

Revolution Renaissance Illuminate - shimmer rumenilo u tri tona od kojih se svaki može koristiti posebno ali se mogu i pomiješati četkicom. proizvod je dostupan u tri varijante: Radiant in Rose, Gleaming Gold i Blissful Bronze.

Revolution Renaissance Palette - paleta od 5 "nude" sjenki od najsvjetlije ka najtamnijoj, sa četkicom koja omogućava lako nanošenje i fino nijansiranje.

Revolution Renaissance Glow - highlighter koji se sastoji od dvije nijanse u elegantnom malom pakovanju, praktičnom za svaku priliku.

Revolution Renaissance Lipliner - olovke za usne, bogato pigmentisane, savršeno uokvire usne i ruž na usnama učine savršenim. Dostupne su u 10 fantastičnih nijansi

Revolution Renaissance Lipstick - ruž za usne, dostupan u 20 savršenih nijansi, nude, crvenih, rozih i braon... Veganski je i nije testiran na životinjama, ne sadrži gluten.