MEN BEARD - NJEGA BRADE I BRKOVA

Novi proizvodi MEN BEARD su ULTRA EFEKTIVNI: omogućavaju brzu, jednostavnu i mirisnu njegu, kao i styling najzahtijevnijih brada i brkova različitih dužina. Odlično štite, vlaže i njeguju kožu ispod brade.
U svom sastavu imaju jedinstveni spoj biljnih aktivnih sastojaka i ulja kao što su karite maslac, ulja organskog argana i zlatne jojobe. Oduševljavaju i najzahtjevnije muškarce, jer bradi i brkovima daju mekoću, hranjive materije, sjaj i privlačan miris.

BEARD OIL – ulje za njegu brade i kože
Očarajte njegovanom, svilenkasto mekom bradom i privlačnim mirisom! Osjetite savršenu hidriranost kože ispod brade! Jedinstveni kompleks njegujućih ulja organskog argana, zlatne jojobe i makadamije izvrsno njeguje sve vrste brade te dugoročno omogućuje dobar osjećaj na koži. Upotreba: dozirajte u kapima na dlan pa oblikujte bradu i brkove. U slučaju ekstremno suve kože koja se ljušti ne štedite na ulju, već ga izdašno umasirajte u kožu.

BEARD WAX – vosak za njegu brade
Brzo, jednostavno i mirisno stilsko oblikovanje brade i brkova različitih dužina! Formula sa pčelinjim voskom, karite maslacem kao i uljima organskog argana i zlatne jojobe efikasno omekšava i kroti i vrlo gustu bradu i brkove. Izvrsno štiti i njeguje i kožu ispod brade. Upotreba: usudite se i ostvarite svoj unikatan modni stil brade i brkova!

BEARD CONDITIONER – balzam za bradu
Oduševite mirisnom, mekom bradom i svilenkastim sjajem! Nakon umivanja nježnim ćete balzamom mnogo lakše raščešljati bradu i brkove, a bit će i lakši za oblikovanje. Dragocjeni njegujući sastojci ulja zlatne jojobe, kokosa i makadamije kao i pantenol izvrsno obavljaju svoj zadatak i na oštroj i isušenoj bradi pa dobro hidriraju i omekšavaju kožu ispod brade. Upotreba: nanesite na čistu, mokru bradu, raščešljajte i temeljito isperite nakon 3 – 5 minuta. Upotrijebite i na kosi.