CATRICE Soleil - nova make up kolekcija

Jedinstvena kombinacija tečnih metalnih tkanina i bronzanog make-up trenda dominira kolekcijama proljeće / ljeto međunarodnih modnih dizajnera na modnim pistama ove sezone. Sofisticirani grafički rezovi susreću se na ekspresivnom izgledu metalnog make-upa, koji su istovremeno nježni i ženstveni. Šema boja kreće se od ljetnih tonova do intenzivnih, metalnih nijansi. Uz Bronzing Serum i Bronzer puderaste teksture za suncem osunčan ten, sjenke za oči za metalne naglaske su vrhunac make-up kolekcije.
Kolekcija sadrži:
- Highlighter u dva tona nježne, kremaste teksture i svjetlucavog završetka prikladan je za sve tipove kože.
- Sjajno zlato. Metalni sjaj za usne s efektom jačanja usana stvara sjajni zlatni završetak. Primjenjujući ga samostalno rezultira uzbudljivim metalik efektima, dok Booster sjajilo nudi nježan, zlatan sjaj kada se nanosi na ruž za usne.
- Sjenke slične gelu s metalik završetkom su jednostavne za blendiranje i mogu se intenzivirati primjenom nekoliko slojeva. Osim stvaranja izražajnih Smokey Eyes, metalik sjenke u nijansi champagne ili bronzane khaki takođe su idealne za postavljanje ciljanih svjetlucavih naglasaka.
- Metallic Eyes palete sjenki, u rasponu od mat do metalik: pet savršeno usklađenih sjenki za oči s puderastom teksturom za različite ekspresivne stilove za oblikovanje očiju. Visokokvalitetna ambalaža s integrisanim ogledalom ima jedinstven grafički dizajn.
- Kremasti metalik ruž zausne s visokom pokrivenošću kombinovani su sa ugodnom kremastom teksturom. Ruževi u tri moderne boje osiguravaju ekstravagantan izgled. Breskvasta nude nijansa, rosewood, kao i elegantna ružičasta roza kreiraju odgovarajuće usne kako bi postigli divan sjaj. U zlatnoj ambalaži Metalip Colors ruževi posebno su privlačni.
- Tečni bronzer u serumu stvara nježne, zlatne naglaske. Izuzetno svestran: primijenjen samostalno ili pomiješan s puderom, bronzer osigurava osunčan ten. Tečne i kremaste teksture nude prirodne rezultate - posebno za ten. Praktična aplikacija pomoću pipete omogućuje jednostavnu, tačnu dozu.
- Fini, mat bronzing puder idealan za make-up trendove "Contouring" i "Sun Stripping". Puder za matiranje odgovara svakom tonu kože.