“ZA PRVI KORAK ZAJEDNO” daje prve rezultate

Još uvijek je u toku velika humanitarna akcija Cosmetics-a “ZA PRVI KORAK ZAJEDNO”, koja je počela u februaru 2015. Pokrenuta sa ciljem da se crnogorskim porodilistima obezbijede potrebni aparati ili oprema, a podržana od strane mnogih naših partnera, ali i vas, naših vjernih potrošača, akcija daje rezultate. Na naše veliko zadovoljstvo, već smo realizovali dvije donacije. Prva je uručena odjeljenju pedijatrije Opšte bolnice Danilo I na Cetinju, a sastojala se od 2 infuzione pumpe i 2 foto lampe, jer to je bilo upravo ono sto im je nedostajalo u opremi. Druga je otišla na odjeljenje pedijatrije Opšte bolnice u Kotoru, i to topli sto sa bilirubinometrom.

U pripremi su još dvije donacije, prva od njih se sastoji od dvije foto lampe, i one će otići u barsku bolnicu. Druga je inkubator, koji će biti doniran pedijatriji u Podgorici.

Akcija se nastavlja i nakon toga, pa vas pozivamo da partite i kupujete označene artikle u Cosmetics marketima i Cosmetics apotekama, jer ćete tako i vi dati svoj doprinos!

Neka naša djeca na svijet dolaze zdravija i spremnija za prve korake!