Ljepota - Tijelo

IV-2 Tijelo

LYCIA kupke sa 95% prirodnih sastojaka

Kupke sa 95% prirodnih sastojaka. Formula garantuje maksimalnu efikasnost i delikatnost na koži: NUTRITIOUS Ceramidi, glavne komponente lipidnog sloja kože, čini kožu elastičnom i pospješuje prirodne odbrambene mehanizme. - Prirodna ulja od badema i kokosa hrane i regenerišu kožu Topao miris sa notama vanile i mošusa. SENSIDRA Micelarna voda: formula, na bazi micela, hvata nečistoće, nježno čisti kožu poštujući njenu prirodnu ravnotežu. - Betain, poznat po svojim hidratantnim i zaštitnim svojstvima, posebno je dobar za osjetljivu kožu. Cvjetni i nježni miris s notama jasmina i narandžinog cvijecta. TOLERANCE 5% glicerin, poznat po svojoj sposobnosti da zadrži kožu hidriranom na duži period i čini je elastičnom. - Prirodni prebiotik biljnog porijekla, poznat po svojim zaštitnim i rebalansnim svojstvima kože. Eterični miris sa delikatnim puderastim i cvjetnim notama.

CATRICE PALETA SJENKI SUPERBIA

Paleta sjenki sa visoko pigmentisanim trendi nijansama. Paleta je savršena za putovanja zahvaljujući malim dimenzijama.

EVERYDAY Sensitive Cotton

Ultra tanki higijenski ulošci, sa zaštitnim krilcima. Zahvaljujući ekstra-mekom higijenskom površinskom sloju, koji je ugodan za kožu i sadrži pamuk, pružaju mekoću i potpunu higijensku zaštitu, bez iritacija. Štaviše, zahvaljujući revolucionarnom "Center Plus" (ekstra-upijajući centralni dio), obezbjeđuju neuporedivu zaštitu od curenja. Sertifikovano sa Oeko-Tek® Standard 100, za odsustvo više od 200 štetnih materija.

NESTI DANTE WITH LOVE AND CARE - nova kolekcija sapuna

Nova kolekcija Nesti Dante prirodnih sapuna koja kombinuje rijetke i plemenite sastojke sa rafiniranim dragocjenim uljima. proizvedeni su tzv. sporim procesom kuvanja, što je doprinijelu da se održi delikatan balans između sastojaka i sačuvaju svi mirisi.

Kupovinom LYCIA proizvoda od 1.07. do 15.07.2018. 1 euro vrijedi 10 tačaka!

U centru pažnje LYCIA brenda su žene - i to moderne, aktivne žene, kojima su potrebni proizvodi na koje se mogu bezrezervno osloniti. Asortiman čine proizvodi za depilaciju, deo proizvodi, maramice za skidanje šminke, micelarne vode, i dr. Svi proizvodi su 100% prirodni ne sadrže paraben, parafin, silicon ni GMO.

Previous page 1 2 3 4 Next page

Proizvodi