Ljepota - Tijelo

IV-2 Tijelo

Kupovinom KRAUTERHOF proizvoda od 16. do 30.11. 2018. 1 euro vrijedi 3 tačke!

Svi proizvodi su napravljeni po tradicionalnoj njemačkoj recepturi, na bazi prirodnih sastojaka. Lako su prepoznatljivi po jedinstvenom pečatu - „100% ORIGINAL NJEMAČKI proizvod sa tradicijom.”

CHEEKY PANDA - bambus kao sirovina

Cheeki Panda je inovativni brend koji nudi tržištu održivu i zdravu alternativu. Maramice napravljene 100% prirodnog bambusa. Hipoalergenski, veganski proizvod. Ne sadrzi BPA, vjestacke mirise, ni izbjeljivace. Kutija, 80kom/pak, dimenzije 20x20cm.

NESTI DANTE WITH LOVE AND CARE - nova kolekcija sapuna

Nova kolekcija Nesti Dante prirodnih sapuna koja kombinuje rijetke i plemenite sastojke sa rafiniranim dragocjenim uljima. proizvedeni su tzv. sporim procesom kuvanja, što je doprinijelu da se održi delikatan balans između sastojaka i sačuvaju svi mirisi.

Kupovinom LYCIA proizvoda od 1.07. do 15.07.2018. 1 euro vrijedi 10 tačaka!

U centru pažnje LYCIA brenda su žene - i to moderne, aktivne žene, kojima su potrebni proizvodi na koje se mogu bezrezervno osloniti. Asortiman čine proizvodi za depilaciju, deo proizvodi, maramice za skidanje šminke, micelarne vode, i dr. Svi proizvodi su 100% prirodni ne sadrže paraben, parafin, silicon ni GMO.

RILASTIL Aqua Mousse - pjena za njegu tijela

Hidrantna i nježna pjena specijalizovana za kožu tijela. Namijenjena svim tipovima kože. Prijatnog mirisa, omogućava optimalnu hidrataciju. Lako se upija i pruža momentalan osjećaj mekoće i komfora.

1 2 3 Next page

Proizvodi