Ljepota - Dekorativa

IV-5 Dekorativa

PUPA Squirrel Make-up set

Make up set srednje veličine sa proizvodima za lice, oči i usne. Sjenke su međusobno usklađene tako da nude kompletnu šminku za oči, blago prašnjavu teksturu, prajmer koji se preporučuje za naglašavanje boje i zadržavanje. Tu se nalaze i sjajevi za usne i ruževi baršunasto nježne teksture.

PUPA Nude Obsession - limitirana kolekcija

Usne u boji kože učiniće da vaša ljepota izgleda sasvim prirodno. Paleta sjenki za oči Nude, u četiri nova tona i Nude Obsession tečni ruž, dio su ove limitirane kolekcije sa kojom ćete se osjećati sigurno u sebe i svoju ljepotu koja plijeni na prirodan način.

CATRICE Clean ID kolekcija

Stvari će postati još čistije - zahvaljujući Clean ID limitiranoj CATRICE kolekciji! Kako prirodni sastav kozmetičkih proizvoda nije važan samo za nas i naša tijela, već i za životnu sredinu, linija Clean ID dobija mnogo novih odlika. Od podloge, maskare do spreja za fiksiranje - asortiman sada uključuje sve što vam je potrebno za prekrasan i čist izgled. I najbolja stvar je: svi proizvodi su veganski i ne testiraju se na životinjama, a potpuno bez silikona, parabena, mikroplastike, mineralnog ulja, čistog palminog ulja, životinjskih i egzotičnih sastojaka, a ambalaža je takođe dizajnirana da bude što je više moguće održiva.

PUPA Whale Make-up setovi - Limitted Edition

Nordijski dizajn, meke i esencijalne linije i puderaste boje evociraju potpuno novu temu: kit, kralj okeana. Četiri različita oblika i potpuno novi make-up komplet sa sofisticiranom rasponom boja koje su u trendu. Sadrži proizvode za šminkanje lica, očiju i usana.

REVOLUTION RENAISSANCE - luksuzna a pristupačna make-up kolekcija

Ukoliko je vrijeme da dopunite svoj make up dozom luksuza a po pristupačnoj cijeni, učinite to sa predivnom kolekcijom Revolution Renaissance, koja se satoji od ajlajnera, rumenila, palete sjenki, hajlajtera, olovki i ruževa za usne.

1 2 Next page

Proizvodi