Ljepota - Dekorativa

IV-5 Dekorativa

PUPA Whale Make-up setovi - Limitted Edition

Nordijski dizajn, meke i esencijalne linije i puderaste boje evociraju potpuno novu temu: kit, kralj okeana. Četiri različita oblika i potpuno novi make-up komplet sa sofisticiranom rasponom boja koje su u trendu. Sadrži proizvode za šminkanje lica, očiju i usana.

REVOLUTION RENAISSANCE - luksuzna a pristupačna make-up kolekcija

Ukoliko je vrijeme da dopunite svoj make up dozom luksuza a po pristupačnoj cijeni, učinite to sa predivnom kolekcijom Revolution Renaissance, koja se satoji od ajlajnera, rumenila, palete sjenki, hajlajtera, olovki i ruževa za usne.

CATRICE Soleil - nova make up kolekcija

Limitirana kolekcija Soleil d'été by CATRICE prati trendove modnih dizajnera ove sezone, koji se kreću u rasponu od metalnih odsjaj bronze.

Revolution Make Up četke

Mi smo oduševljeni velikom ovalnom REVOLUTION Make Up četkom jer je sa njom nanošenje pudera najbrže i najravnomjernije. Probajte i vi!

SATENSKI POLJUBAC

Jedna od mnogobrojnih statistika je pokazala da muškarci usne smatraju najprivlačnijim dijelom ženskog tijela. Kako postati dio ove statistike, odnosno kako postići da i Vaše usne postanu poželjne , da privlače poljupce i raspale strast?

Proizvodi